top of page


 

 

Dunderklumpen er et danseteater for barn som er nysgjerrige på dans. Forestillingen passer bra for barn fra fire år. Dans, lek, musikk og levende scenografi er hovedingrediensene i forestillingen. Danseteateret gir rom for både fantasi og filosofering.

Kunstnerisk målsetting:
Gjennom å skape danseteater av Dunderklumpen går Inclusive Dance Company små barns fantasiverden i møte. Kompaniet har skapt et fantasifullt, frodig, trollsk, visuelt og lekent danseteater. Et utgangspunkt for forestillingen er tanken om at dans kan være barnas språk – en forlengelse av lek. I både lek og dans kan man skape sitt eget magiske univers der alt kan skje og alt er mulig. Mye inspirasjon er hentet fra nettopp dansende barn – kompaniet har prøvd å ta med seg barns fascinasjon over bevegelse inn i Dunderklumpens koreografiske materiale. I Dunderklumpen utvikles et scenisk språk der materialer, installasjoner og rekvisitter fremheves i samspill med dansere og skuespillere for å skape bevegelige tablåer i stadig forvandling.

 

Dunderklumpen

- danseteater for barn

Basert på Beppe Wolgers/Toots Thielemanns: Dunderklumpen

Forlag: Warner/Chappell Music Scandinvia AB

Forestillingen ble vist på Trøndelag Teater (kjellerscenen) høsten 2004 ogi Melhus gjennom Den kulturelle skoleskken år 2005.

Lysdesign: Gilles Berger (Cirka Teater)
Musikk: Toots Thielemanns.

Lydkontentum: Luis Della Mea

Lys- og lydtekniker: Steffen Telstad

Produsent: Frode Eggen

Varighet: 45 minutter

Presseomtale:

Forhåndsomtale i Adresseavisen 6. oktober 2004
Anmeldelse i Adresseavisen 7. oktober 2004
Omtale i Adresseavisen

I tillegg forhåndsomtale og anmeldelse i NRK p2 samt flere mindre notiser i ulike aviser.

bottom of page